Afbeelding
Foto: Martin Felling

Hockeyers HC Voorne hopen op veel publiek

Sport 378 keer gelezen

Rotterdam- HC Voorne heeft met een 1-5 (0-2) overwinning tegen Feijenoord een goede stap gezet voor de grote finale tegen het Delftse Dopie, dat met 6-3 zegevierde over Prinsenbeek. Beide teams vechten aanstaande zondag op het sportpark Boerseweg voor de zo felbegeerde tweede (promotie)plaats in de derde klasse D.

‘’Zondag moet het gebeuren, alle peilen zijn gericht op Dopie’’, kijken coach Stan Levels en zijn manschappen uit naar de topper. ‘’We hopen voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar op veel publiek. Als we winnen zijn we meteen klaar, kunnen we tijdens de barbecue op ons eigen park de promotie naar de tweede klasse vieren. Lukt dat niet rechtstreeks, dan is er op 12 juni in Delft nog een kans tegen Scoop.’’ De HC had in de wedstrijd tegen het fysiek sterke Feijenoord de overhand en dat leverde door treffers van Camiel Groot en Tim Schlink uit een gevarieerde strafcorner een 0-2 ruststand op. Robert Felling deed in het derde kwart met een klap uit een strafcorner ook weer een duit in het zakje: 0-3. Jimmy Keemink scoorde uit twee fraaie aanvallen de 0-4 en de 1-5. De wedstrijd tegen Dopie begint zondag om 14.45 uur.

HC Voorne: Sten Jansen; Kai Noppen, Luuk Rosenquist, Joep van Nieuwenhuijze, Maarten Troost; Robert Felling, Lucas Waardenberg, Tim Schlink; Olivier Schraven, Jimmy Keemink, Camiel Groot. Finn Jansen, Hugo Osinga en Levi Tieman kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant