t Capproen in tweede helft overlopen

Sport 520 keer gelezen

Hellevoetsluis - ’t Capproen heeft de topper in de vierde klasse tegen Trekvogels op het sportpark Martin Luther King met 8-17 (5-5) verloren.

‘’We hebben ons goed voorbereid op Trekvogels, kwamen na een 0-3 achterstand binnen drie minuten knap terug tot 5-5’’, hoopte coach Alex Krol toen nog op een stunt. ‘’Bij 0-3 begonnen we pas te korfballen en verdedigend zochten we, tegen onze eigen speelwijze in, meer de duels op. We hebben aangegeven in de tweede helft op dezelfde wijze door te gaan, maar binnen enkele minuten stonden we met 5-8 en met 5-9 achter. Toen werd het lastig, maakte Trekvogels gebruik van de foutjes. De hele ploeg legde zich neer bij een nederlaag, maar vond deze met te grote cijfers onnodig en dat voelde zuur.’’ ’t Capproen, dat op de tweede promotieplaats een ruime voorsprong heeft op Thor, zag concurrent Olympia verliezen van hekkensluiter Nikantes. ’t Capproen speelt zaterdag in Amsterdam tegen Vlug & Vaardig/KCN. ‘’We zullen in elke wedstrijd op onze hoede moeten zijn om de tweede plaats te bewaken.’’

‘t Capproen: Dianne Kuiper (3 keer, 36. Zoë van der Perk), Color van der Perk (55. Dianne Kuiper), Freek Sjouw (1 keer, 43. Mike Jansen, 53. Freek Sjouw), Roan Jongejan (1 keer); Nick Stolk (40. Ruben Herrera), Richard van Marion (1 keer), Brittany de Kruif (2 keer), Yentl van der Perk.