HC Voorne morst dure punten bij Tempo

Sport 335 keer gelezen

Bergen op Zoom- De hockeyers van HC Voorne hebben in Bergen op Zoom met 4-4 (3-2) gelijkgespeeld tegen Tempo. De Hellevoeters morsten daarmee twee dure punten tegen een matige tegenstander en voelen voor de belangrijke promotieplaats twee de hete adem van de naaste concurrenten Dopie (3-6 overwinning bij Souburgh), Prinsenbeek (2-6 overwinning bij Krimpen) en Ypenburg (2-6 overwinning bij Capelle).

‘’We hebben tegen dertien (!!) man twee dure punten verloren’’, wees coach Stan Levels op de dubieus leidende rol van beide scheidsrechters. ‘’Het was qua score een gelijk opgaande wedstrijd.’’ Sebastiaan Baanen scoorde in het eerste kwart de gelijkmaker uit een strafcorner: 1-1. Olivier Schraven scoorde in het tweede kwart uit een velddoelpunt de 2-2, waarna Tempo op slag van rust met een 3-2 voorsprong naar de kleedkamer ging. HC Voorne moest komen en dat resulteerde in het derde kwart door een veldtreffer van Jimmy Keemink in de verdiende gelijkmaker: 3-3. Het laatste antwoord kwam van Luuk Rosenquist, die vlak voor tijd de verdiende gelijkmaker scoorde: 4-4. De HC, dat het moest stellen zonder Robert Felling, bleek in de kop van de derde klasse D de grote verliezer. ‘’Op 8 mei moeten we winnen van Krimpen.’’

HC Voorne: Sten Jansen; Kai Noppen, Sebastiaan Baanen, Joep van Nieuwenhuijze, Maarten Troost; Jimmy Keemink, Lucas Waardenburg, Luuk Rosenquist; Olivier Schraven, Kevin van Rossen, Camiel Groot. Finn Jansen, Bas van Walsum en Mika Philipse kwamen ook in actie.