Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Hellevoet Athletics nipt langs Jeka

Sport 377 keer gelezen


Hellevoetsluis- De honkballers van Hellevoet Athletics hebben na de overwinning op Islanders 2 ook Jeka 3 uit Breda verslagen. Het werd 6-5 op het sportpark Fazant.

‘’Het was een leuke wedstrijd onder ideale omstandigheden met veel publiek’’, stelde coach Arthur Moree. ‘’De wedstrijd ging met een sterke Kevin (Koster, DR) op de heuvel in de eerste drie inningen gelijk op, waarna we een 0-1 achterstand in de gelijkmakende vierde inning ombogen in een 3-1 voorsprong. Bij 6-1 leek er geen vuiltje aan de lucht, maar toen Jeka in de zevende inning terugkwam tot 6-5, heeft Rob Scheek de pitching van Kevin overgenomen en de wedstrijd uitgegooid.’’ Mike Mes en Murphy Moust kwamen terug van een hoger niveau en drukten meteen mede een stempel op de wedstrijd. Jens Moree sloeg in de vierde inning een driehonkslag. Hellevoet Athletics komt op 1 mei weer in actie in de uitbeurt bij Stags.

Boxscore           : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Jeka 3                              : 0, 0, 0, 1, 0, 0, 4 = 5.
Hellevoet Athlet. : 0, 0, 0, 3, 1, 2, X = 6.
Werpcijfers HA: Kevin Koster (6,5 inning) 4,2,6,1. Robbie Scheek (0,5 inning) 0,0,0,0.
Slaggemiddelde: Shannon Fraaij 2 uit 2 (1.000) en Rofaldrick Antonij 1 uit 1 (1.000).
Line-up HA: Montiano Blom, Jens Moree, Shannon Fraaij, Murphy Moust, Jelle Eysbach, René Koelink, Daryll Damen, Rob Scheek, Michael Mes, Finn Moree, Rofaldrick Antonij, Kevin Koster.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant