Afbeelding
Foto: Wil van Balen

FC Vlotbrug gestaakt vanwege dubbele beenbreuk Noël Bravenboer

Sport 1.701 keer gelezen

Hellevoetsluis- De wedstrijd tussen FC Vlotbrug en VFC is na 75 minuten bij een stand van 0-0 gestaakt vanwege een dubbele beenbreuk van Noël Bravenboer.

‘’Dat was een heel triest moment’’, stelde trainer Richard Koutstaal. Bravenboer was in de tweede helft in het veld gekomen voor Jan Tuitel. Na een halfuur spelen sloeg het noodlot toe. ‘’Beide spelers gingen voor de bal, kwamen met de schenen tegen elkaar. Noël liep daarbij een kuit- en een scheenbeenbreuk op. Tijdens het wachten op de ambulance werd de besloten om de wedstrijd te staken.’’ VFC was daarvoor de ploeg met het meeste balbezit, maar tegen het stug verdedigende FC Vlotbrug creëerde de Vlaardingse koploper in de derde klasse C nauwelijks kansen. ‘’Wij kwamen tot wat speldenprikken, maar wilden tegen de koploper het punt verdedigen.’’ FC Vlotbrug haalde gisteravond in tegen Vierpolders (uitslag niet bekend) en speelt zaterdag in Hoogvliet tegen Rijnmond HS.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Ryan de Zeeuw, Jan Tuitel (46. Noël Bravenboer), Mitchel de Zeeuw, Lester den Broeder; Sjors Allersma, Jordy van der Kooy, Jordy Henderickx, Lenny Schultz; Clint van de Veerdonk, Simeon Seghers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant