Afbeelding
Foto: Wil van Balen

OHVV tankt vertrouwen tegen OFB

Sport 112 keer gelezen


Oudenhoorn- OHVV is door een 5-1 (3-0) overwinning tegen OFB weer dichter bij DVV ’09 gekomen. De koploper in de vierde klasse I verloor de topper in Ouddorp met 2-1 van WFB.

‘’Ik vind dat we momenteel naar onszelf moeten kijken en ons niet bezig moeten houden met de concurrentie’’, gaf trainer Mark van Os aan de ploeg weer op de rails zien te brengen waar het voor de winterstop geolied op spoorde. ‘’We moeten gewoon blijven werken aan hetgeen waar we goed in zijn. Ik ben heel blij dat we eindelijk weer eens legio kansen hebben gecreëerd. Naast de vijf doelpunten hebben we diverse keren het houtwerk geraakt.’’ De doelpuntenmachine van OHVV kwam laat op gang. Na ruim een kwartier spelen opende Gavin van Dort na een uitgebalanceerde aanval de score: 1-0. Jim Baks met een schot in de bovenhoek en Ramon de la Haye met een lob bepaalden de ruststand op 3-0. Nadat OFB in de tweede helft met een zondagsschot op 3-1 was gekomen, antwoordde Niels Bekker met de 4-1. Gavin van Dort kopte tot slot een voorzet van Niels Bekker tegen het garen: 5-1. ‘’We verzuimden daarna echt door te drukken.’’ OHVV speelt zaterdag in Stad aan het Haringvliet tegen SNS.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Dylan van de Loosdrecht, Michael van Maurik, Timo Blommers (55. Shi-Fa Steehouder), Chris Peters (55. Joshua Stout); Jim Baks (73. Dion van Gils); Thomas van Dort, Ramon de la Haye, Gavin van Dort; Arie Bravenboer (55. Ömer Ayildiz), Niels Bekker.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant