HC Voorne moet kampioenseer laten aan Hoeksche Waard

Sport 222 keer gelezen

Mijnsheerenland- De hockeyers van HC Voorne zijn er niet in geslaagd om in de ‘kampioens’topper in de derde klasse D dichter bij Hoeksche Waard te komen. De Hellevoeters verloren in een aantrekkelijke wedstrijd met 2-1 (2-0) en hebben nu een achterstand van 7 punten op de leider.

‘’We zijn de eerste tien minuten heel goed begonnen, maar binnen de minuut werden we tot twee keer toe verrast door een counter, waren we niet scherp genoeg’’, baalde coach Stan Levels van de onachtzame momenten. De HC moest in de achtervolging om de schade van 2-0 te herstellen. ‘’We hebben het in het vervolg van de wedstrijd goed opgepakt. Vooral het vierde kwart was voor ons. Nadat Robert Felling (foto) na negen minuten met een strafcorner tegen scoorde, zat de 2-2 erin, maar de tijd was eigenlijk tekort om gelijk te komen. Ondanks het verlies zijn we niet met een slecht gevoel het veld afgegaan.’’ Stijn Verburg maakte als invaller zijn opwachting. HC Voorne blijft op de tweede promotirplaats doordat de concurrenten Prinsenbeek (4-4 tegen Souburg) en Dopie (3-2 bij Capelle) eveneens punten verspeelden. HC Voorne speelt zondag aan de Boerseweg tegen hekkensluiter Souburgh.

HC Voorne: Sten Jansen; Kai Noppen, Joep van Nieuwenhuijze, Sebastiaan Baanen, Guido Osinga; Robert Felling, Lucas Waardenburg, Luuk Rosenquist; Olivier Schraven, Kevin van Rossen, Camiel Groot. Finn Jansen, Bas van Walsum, Mika Philipse en Stein Verburg kwamen ook in actie.