Afbeelding
Foto: Marc Grijzenhout

Hockeysters HC Voorne moeizaam voorbij Tempo ‘34

Sport 86 keer gelezen


Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben een belangrijke 1-0 (0-0) overwinning behaald tegen Tempo ’34. Brittany Hoogerwaard scoorde de enige treffer voor de HC. De Hellevoetsen bezetten de achtste plaats in de derde klasse D.

HC Voorne moest opboksen tegen een muur aan verdedigsters, hadden moeite in de afwerking. ‘’Verdedigend hebben we het heel goed gedaan, zijn we geconcentreerd gebleven. Aanvallend kregen we diverse uitspeelmogelijkheden en wat kansjes, maar de keepster van Tempo was een sta-in-de-weg’’, verklaarde coach Caroline van Nieuwenhuijze de moeizame overwinning van het team. Brittany Hoogerwaard ontpopte zich in het derde kwart als matchwinnaar door een uitgebalanceerde aanval over diverse schijven met het winnende doelpunt te belonen. HC Voorne speelt zondag in Noordwijk aan Zee tegen koploper Noordwijk.

HC Voorne: Birthe Witmer; Jada Dreischor, Amber Moerland, Amely Grauss, Sam van Nieuwenhuijze, Daisy Boers, Jaimy Hoogerwaard, Roos van Doorn, Brittany Hoogerwaard, Myke Grijzenhout, Cheyenne van Rossen, Nienke van den Burg, Sanne Moerland, Anne Kerklaan en Jonna Mout.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Uit de krant