Afbeelding
Foto: Carola van Loosdrecht

OHVV wacht wedstrijd van de waarheid

Sport 208 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft de sleutelwedstrijd tegen Stellendam met 5-2 (5-0) gewonnen. Daarmee blijven de Oudenhoornaars in het spoor van DVV ’09, de tegenstander van komende zaterdag in Dirksland.

‘’We hadden na Zwartewaal nog iets goed te maken. We gaan ons deze week focussen op DVV ‘09’’, geeft aanvoerder doelman Wouter Bloothoofd de grote belangen aan van de topper in de vierde klasse I. De ploegen wogen in de eerste twintig minuten aardig tegen elkaar op, zonder dat er zich echt noemenswaardige kansen voordeden. Na ruim een halfuur spelen was het raak door vleugelverdediger Thomas van Dort: 1-0. ‘’We zijn daarna bewust wat in gaan zakken in plaats van de druk naar voren houden.’’ David Keijzerwaard tekende uit een hoekschop voor het tweede Oudenhoornse doelpunt: 2-0. Een kwartier voor tijd voerden Arie Bravenboer, Niels Bekker en wederom Arie Bravenboer de score op naar een 5-0 ruststand. ‘’We hebben de wedstrijd in een kwartier tijd beslist. Het liep echt perfect en de effectiviteit was groot. Het is niet goed, maar de gemakzucht sluipt er bij zo’n comfortabele voorsprong automatisch in. We kwamen daardoor onder druk te staan en kregen twee goals tegen. De marge van drie doelpunten een kwartier voor tijd is niet in gevaar geweest, we hebben de wedstrijd gewoon uitgespeeld. We gaan ons nu richten op DVV.’’ OHVV moest het stellen zonder Ömer Ayildiz. De Oudenhoornaars spelen zaterdag om 14.30 uur op het Gemeente Sportpark aan de Philipshoofjesweg in Dirksland tegen DVV ’09.


OHVV: Wouter Bloothoofd; Thomas van Dort, Michael van Maurik, Dylan van de Loosrecht, Chris Peters (82. Dion van Gilst); Jim Baks (76. Timo Blommers); David Keijzerwaard (72. Joshua Stout), Ramon de la Haye (82. Damian Tuinfort), Gavin van Dort; Arie Bravenboer, Niels Bekker.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant