OHVV laat zich bestelen door Abbenbroek

Sport 449 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV is de nederlaag bij WFB kennelijk nog niet te boven, want op het sportpark Eeweg verloor de equipe van trainer Mark van Os de derby tegen Abbenbroek met 0-1 (0-1).

‘’We zitten momenteel in de verkeerde hoek’’, sprak aanvoerder doelman Wouter Bloothoofd zijn teleurstelling uit. OHVV speelde nagenoeg de hele wedstrijd op de helft van de tegenstander, zonder dat het zich echt kansen wist te scheppen. Abbenbroek kwam voor één ding. Niet verliezen. Het leverde negen gele kaarten (!!) en drie punten op door een benutte strafschop halverwege de eerste helft na een dubieuze handsbal, gegeven door een eveneens dubieus leidende scheidstrechter Schuitemaker. Ramon de la Haye kreeg alleen voor de keeper de enige echte kans op de gelijkmaker. OHVV kwam uit zonder de geschorste verdedigers Dylan van de Loosdrecht, Michael van Maurik en Shi-Fa Steehouder en de geblesseerde Jonathan Francesca. ‘’We hebben op de helft van de tegenstander gespeeld, maar heel weinig kansen gecreëerd. We voetbalden tegen een ploeg die niet wilde verliezen, maar wel de punten meenam. Als je daarnaar kijkt hebben zij het goed gedaan. Het is te hopen dat het tij snel zal keren.’’ OHVV heeft de leiding in de vierde klasse I overgedaan aan DVV ’09 dat met 1-7 zegevierde over SNS. De Oudenhoornaars spelen zaterdag om 14.30 uur in en tegen Melissant.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Thomas van Dort (80. Timo Blommers), Rick Hopman, David Keijzerwaard, Chris Peters; Ramon de la Haye, Jim Baks, Gavin van Dort; Ömer Ayildiz, Arie Bravenboer, Niels Bekker.