Milan van Heeswijk, Nick Mol, Tijs Hazelzet en Casey Struik
Milan van Heeswijk, Nick Mol, Tijs Hazelzet en Casey Struik

Succesvol eerste wedstrijdweekend KDO-Sport

Sport 573 keer gelezen

Op zaterdag 19 februari werd het wedstrijdseizoen na de lockdown weer afgetrapt met een wedstrijd in Zoetermeer. Hierbij kwamen twee teams in actie en een individuele wedstrijd. 

De turners van KDOsport voelen eindelijk weer wedstrijdspanning na de strenge lockdown die inging op 18 december 2021. Sinds 15 januari mocht er weer gesport worden. De eerste wedstrijden zijn gehouden. 

Het eerste team bestaat uit Milan van Heeswijk, Nick Mol, Tijs Hazelzet en Casey Struik, aangevuld met Jesse Stolk van OKK Hardinxveld. Mooie oefeningen zijn gezien wat is beloond met een mooie 2e plek. In de tweede ronde turnden Merijn Bos, Nikay van Santen, Owen Kristalein en Finley van der Sluis. Veel jongens turnden dit seizoen voor het eerst wedstrijden en hebben hun zenuwen goed onder controle kunnen houden. Een individueel succesje voor Merijn, die overall 4e is geworden! In de laatste ronde turnde Stefano Schwillens zijn eerste wedstrijd in de keuzeoefenstof. Met aangepaste oefeningen door een enkelblessure is hij zijn eerste wedstrijd goed doorgekomen. Bij zijn sprong heeft hij zelfs minder dan een punt aftrek gekregen. Op naar de volgende wedstrijden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant