FC Vlotbrug na nederlaag in degradatiegevaar

Sport 471 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft de degradatiewedstrijd in de derde klasse C tegen DVO ’32 met 0-2 (0-1) verloren. De equipe van Richard Koutstaal heeft alleen SC Botlek nog onder zich en zag verder ook Vierpolders na winst tegen OVV verder weglopen.

‘’We hadden gezien het wedstrijdbeeld drie punten moeten hebben, maar als je de vele kansen niet benut en de tegenpartij benut twee van de drie kansen dan is dat niet alleen zuur, maar ook heel vervelend’’, stelde de trainer van FC Vlotbrug. De thuisclub liet in het eerste kwartier met Clint van de Veerdonk (foto) en Ricardo Wijsbroek diverse kansen liggen. Na krap twintig minuten spelen namen de Vlaardingers door een vrije trap een 0-1 voorsprong. ‘’We zijn in de tweede helft volle bak op jacht gegaan naar de gelijkmaker.’’ Nadat wederom Van de Veerdonk en Wijsbroek de kansen op 1-1 lieten liggen, sloeg DVO ’32 op het uur genadeloos toe: 0-2. ‘’We zijn daarna alles of niets gaan spelen, maar kwamen er niet door. FC Vlotbrug is zaterdag vrij van competitieverplichtingen, maar op 5 maart wacht in Oostvoorne het cruciale duel tegen OVV. ‘’Ik hoop dat we dan eens het geluk meekrijgen. Hadden wij in het begin tegen DVO gescoord, dan waren we bij hen weggelopen.’’

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Ryan de Zeeuw, Bram Scheringa, Jan Tuitel (75, Shenomar Pers), Lenny Schultz; Jordy Henderickx, Mitchel de Zeeuw, Simeon Seghers (foto), Gijs Vermeer (60. Eneola Cole); Clint van de Veerdonk, Ricardo Wijsbroek, Gijs Vermeer.