Afbeelding
Archieffoto: Theo van Kralingen

FC Vlotbrug oefent met winst tegen NBSVV

Sport 686 keer gelezen

Nieuw-Beijerland- FC Vlotbrug de oefenwedstrijd in Nieuw-Beijerland tegen NBSVV met 1-2 (0-1) gewonnen. Eerder in de week werd de formatie van trainer Richard Koutstaal met 5-2 van de mat geveegd door vierdeklasser Hekelingen.

’We hebben van Hekelingen een lesje gekregen in fitheid. We hebben het tegen NBSVV op een heel zwaar veld iets beter gedaan. We zitten nu op tachtig procent en hebben deze week nog om ons optimaal klaar te stomen voor de wedstrijd tegen DVO ’32. Dit is een belangrijke wedstrijd die we moeten winnen. Conditioneel zal het beter moeten, maar we hebben naast coronagevallen ook nog met blessures te maken.’’ Gijs Vermeer en Clint van de Veerdonk scoorden voor de FC. FC Vlotbrug speelt zaterdag op De Kooistee om 14.30 uur de degradatiewedstrijd tegen DVO ’32 uit Vlaardingen.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Ryan de Zeeuw, Bram Scheringa, Jan Tuitel, Ryan de Melker (46. Lester den Broeder); Jordy Henderickx, Mitchel de Zeeuw, Lenny Schultz (55. Simeon Seghers); Shenomar Pers (46. Clint van de Veerdonk), Ricardo Wijsbroek, Gijs Vermee

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant