’t Capproen de les geleerd door Gemini

Sport 390 keer gelezen

Hellevoetsluis- ’t Capproen is er niet in geslaagd om het hoger aangeslagen Gemini van zich af te houden. De equipe van coach Alex Krol en Nathan Doodkorte ging in sporthal de Eendr8 met 9-16 (5-7) ten onder.

‘’We zijn met veel energie goed gestart, wisten dat het tegen deze ploeg een fysieke wedstrijd zou worden. Om deze wedstrijd te winnen zou alles moeten kloppen. Gemini speelt op het veld immers in de derde klasse’’, verklaarde Nathan Doodkorte. ’t Capproen kon in de eerste helft nog goed meekomen, maar liep door regelmatige achterstand achter de feiten aan. ‘’Verdedigend deden we het goed, maar aanvallend konden we geen vuist maken.’’ De bezoekers, die met liefst zes overigens onbenutte strafworpen tegen ’t Capproen nul vrije worpen (!) niet onbedeeld werden, liepen in de tweede helft stilaan weg van de korfbalequipe uit Hellevoetsluis.’’ ’t Capproen speelt zaterdag tegen uit tegen Trekvogels, de naaste concurrent op het veld. ‘’Dat kan een leuke pot worden. We willen ons in deze minicompetitie in de zaal klaarstomen voor de veldcompetitie.’’

‘t Capproen: Dianne Kuiper, Color van der Perk, Freek Sjouw (1 keer), Roy Vermaat; Richard van Marion (2 keer, 48. Mark Wietzes 1 keer), Nik Stolk (1 keer, 54. Richard van Marion), Brittany de Kruif (3 keer), Yentl van der Perk (1 keer, 41. Zoe van der Perk).