Afbeelding
Carola van de Loosdrecht

OHVV is maatje te groot voor de vierde klasse

Sport 417 keer gelezen

Oudenhoorn – OHVV heeft in de hervatting van de competitie met een 8-1 (3-0) overwinning korte metten gemaakt met Flakkee. De Oudenhoornaars staan fier aan de leiding in de vierde klasse I en zijn klaar voor de topper tegen WFB.

‘’Het was een eenzijdige wedstrijd, waren aan de bal vrij comfortabel, maar voor beide partijen was het eigenlijk niet leuk’’, wilde trainer Mark van Os zich bijna verontschuldigen tegenover zijn collega-trainer Cees Breen over het optreden van zijn team. De overmacht van OHVV leverde talrijke kansen op, maar de voorwaartsen vonden 8-1 kennelijk wel voldoende. 

De trainer van Flakkee was blij dat hij een elftal bij elkaar kon hengelen, want hij arriveerde met een aantal spelers uit het tweede team en de junioren van A1 zwaargehavend op het sportcomplex aan de Eeweg in Oudenhoorn. Michael van Maurik opende pas halverwege de eerste helft de score door een vrije trap in de winkelhaak te jassen: 1-0. De behendige spits Ömer Ayildiz stelde nadat hij twee tegenstanders de hielen had laten zien de meegekomen David Keijzerwaard in staat om de 2-0 binnen te schuiven. Dezelfde David Keijzerwaard bepaalde de ruststand uit een afgeslagen aanval op 3-0. 

Nadat Ramon de la Haye vlak na rust uit een strafschop de stand op 4-0 had gebracht, bracht Niels Bekker met een breedlegger Ramon de la Haye in stelling: 5-0. Niels Bekker schoot vervolgens een voorzet van Ömer Ayildiz tegen het garen: 6-0. Nadat Michael van Maurik een hoekschop van Jim Baks raak had gekopt (7-0), redde Flakkee met het eerste en enige wapenfeit de eer: 7-1. Gavin van Dort bepaalde na een weergaloze actie over rechts van Ömer Ayildiz en een overstapje van Ramon de la Haye de eindstand op 8-1. Jonathan Francesca viel uit met een enkelblessure. 

Naaste concurrent WFB kwam vanwege coronaperikelen niet in actie, maar de andere concurrent DVV ’09 versloeg in Ooltgensplaat opponent OFB met 1-7. ‘’Ik zie DVV als de grootste concurrent, maar zullen ook WFB op een grotere afstand willen zetten. We zullen het zelf moeten laten zien, dus hopen we ook in Ouddorp een goede pot voetbal neer te zetten.’’ De wedstrijd op het Sportpark De Kruse begint om 14.30 uur.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Thomas van Dort, Michael van Maurik, Dylan van de Loosdrecht (72. Timo Blommers), Chris Peters (55. Shi-Fa Steehouder); Jim Baks; David Keijzerwaard (55. Niels Bekker), Ramon de la Haye, Gavin van Dort; Jonathan Francesca (28. Joshua Stout), Ömer Ayildiz.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant