Afbeelding
Foto: Anastasia Snocks

Nieuwenhoorn wederom te sterk voor Flakkee

Sport 412 keer gelezen

Nieuwenhoorn- De vrouwen van Nieuwenhoorn hebben net als in de heenwedstrijd gewonnen van Flakkee. De equipe van Arjan Witte was nu met 1-0 (0-0) te sterk voor de club uit Middelharnis.

‘’We kregen na tien minuten spelen al een tegenslag te verwerken toen Nadine Pietersz met een gebroken pols het veld moest verlaten’’, verklaarde Arjan Witte. ‘’Nadine kreeg een duw in haar rug waardoor zij ongelukkig op haar pols viel. Een tegenslag voor haar en voor de ploeg. Zij is altijd op de training en speelt altijd met de wil om te willen winnen. Dan weet je dat je als team eerst over de tegenslag heen moet komen.’’ Nieuwenhoorn trok zich vervolgens in een gelijkwaardige eerste helft weer in de wedstrijd, maar had veel moeite om de spits van Flakkee in bedwang te houden. ‘’Possum Tukker in samenwerking met Devon Lee (van Vliet, DR) hielden haar om beurten in de tang.’’ Nieuwenhoorn zocht met de harde wind in de rug de aanval, maar zag eerst doelvrouw Emma van den Bergh een doorgebroken speelster van Flakkee een kans ontnemen. Kelly van Heusden, pas hersteld van corona, ontpopte zich tien minuten voor tijd als matchwinnaar door de bal na een hoogstandje langs de geslagen doelvrouw van Flakkee te jagen: 1-0. ‘’We hebben het in de eerste helft moeilijk gehad, maar hebben in de tweede helft alleen maar aangevallen.’’ Scheidsrechter Pietersz moest zich laten vervangen omdat hij met zijn dochter Nadine mee moest naar het ziekenhuis. Nieuwenhoorn is in de vierde klasse F opgeklommen naar de vierde plaats. De vrouwen van Arjan Witte spelen zaterdag in Brielle tegen koploper vvBrielle.

Nieuwenhoorn: Emma van den Bergh; Rosalie Baas (25. Romy Romberg), Possum Tukker, Jackie Overheid, Devon Lee van Vliet; Jasmijn Spaaij, Indy Klijn, Imber Trommel (35. Fabienne van den Berg); Fabienne Faasse (46. Rachelle Mae), Nadine Pieresz (10. Kelly van Heusden), Rachel Benne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant