Helius op volle toeren tegen Roda ‘71

Sport 674 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben in sporthal De Fazant een regelmatige 25-13 (9-7) overwinning geboekt tegen de reserves van Roda ’71. De formatie van coach Frank van Leeuwen hebben 6 punten uit vier wedstrijden.

‘’De eerste helft ging vrij gelijk op, maar toen we vier punten los stonden werden we ongeduldig in de aanval en lieten we Roda door onnodig balverlies terugkomen’’, verklaarde Frank van Leeuwen de magere ruststand van 9-7. ‘’Ik heb tijdens de rust gezegd de rust te bewaren en ook in de break-out zorgvuldig te werk te gaan, schieten bij zekerheid, anders de aanval afbreken en opnieuw gaan bouwen. We hebben in de tweede helft ook beter verdedigd, elkaar geholpen, het stond met slechts 6 tegentreffers als een huis Daarnaast hebben we aanvallend toegeslagen.’’ Demi de Boer was de grote vrouw bij Helius met liefst 12 treffers. Nienke Schurink ontbrak in het team. B-juniore Nienke Koppelaar maakte met 2 treffers een uitstekend debuut. Helius speelt zondag de uitbeurt tegen Schipluiden.

Helius: Eva van Leeuwen/Melissa Groeneveld; Kimberly Tournier (1 keer), Demi de Boer (12 keer), Mila Went (2 keer), Quinty Roskam (3 keer), Julia van der Plas (1 keer), Lotte Nap (2 keer), Finette Harinck (2 keer), Nienke Koppelaar (2 keer).