Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

’t Capproen kan voorsprong niet vasthouden

di 30 nov 2021, 08:30 Sport 152 keer gelezen

Hellevoetsluis- ‘t Capproen is er niet in geslaagd om het competitiedebuut in de nieuwe sporthal De Eendr8 met een overwinning luister bij te zetten. De equipe van de coaches Alex Krul en Nathan Doodkorte kwam tegen SKV uit Sleeuwijk niet verder dan een 10-10 (6-3) gelijkspel.

‘’We hadden verwacht dat SKV met een stevige druk zou ‘voorverdedigen’, maar we moesten al snel die tactiek laten varen omdat zij ‘achterverdedigden’’’, verklaarde Nathan Doodkorte de misrekening. ‘’We moesten zowel aanvallend als verdedigend het spel maken, maar we kwamen maar moeilijk tot scoren. We schoten twintig keer, er vloog er wel eens eentje in, maar pakten nul keer de rebound. We hebben twee keer een voorsprong verspeeld. We domineerden de hele wedstrijd maar twaalf minuten voor tijd kantelde de wedstrijd en gaven we een voorsprong van 10-6 helemaal weg. Op het moment dat wij bleven missen, voelde het knokkende SKV dat er wat te halen was. Het gelijk spel voelde voor ons als een nederlaag’’, aldus Doodkorte. ’t Capproen speelt zaterdag in Gouda tegen Gemini.

‘t Capproen: Dianne Kuiper (1 keer), Yentl van der Perk (20. Brittany de Kruif 1 keer), Freek Sjouw, Roan Jongejan (22. Nik Stolk 2 keer); Sanne Hoogendoorn (1 keer), Color van der Perk (2 keer), Roy Vermaat (1 keer, 55. Ruben Herrera), Richard van Marion (2 keer).


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant