Afbeelding
Foto: Carola van Loosdrecht

OHVV wordt periodekampioen tegen Herkingen ‘55

Sport 152 keer gelezen

Herkingen - OHVV heeft zijn eerste prijs te pakken. De Oudenhoornaars werden door een 0-2 (0-1) overwinning tegen Herkingen ’55 periodekampioen in de vierde klasse I

“We hebben een goede periode gedraaid, dus hebben we het verdiend’’, stelde trainer Mark van Os. ‘’Maar we gaan voor meer, dat zal duidelijk zijn.’’ OHVV was veruit de bovenliggende partij tegen de Herkingers, die de werkloze doelman Wouter Bloothoofd geen enkele keer op de proef stelden. Ramon de la Haye opende op een steekbal van Arie Bravenboer na een halfuur de score: 0-1. Dezelfde Ramon de la Haye, en dezelfde steekbal van Arie Bravenboer, verdubbelde de marge in de tweede helft: 0-2. ‘’We hebben een goede wedstrijd gespeeld en hebben niets weggegeven. Dat zegt voldoende over het krachtsverschil. We hebben het tempo in de tweede helft flink verhoogd, kansen gecreëerd, maar ook gemist. Nee, ik ben hartstikke tevreden over het spel. Vergeet niet dat er vooraf aan het moment suprême toch een beetje spanning op zat. Er mocht geen publiek bij, maar we hebben het feestje in de kantine flink gevierd. Wel volgens de normen van het RIVM, want om 20.00 uur werd de kantine gesloten.’’ Chris Peters maakte na vijf weken blessureleed zijn rentree in de hoofdmacht. OHVV speelt zaterdag aan de Eeweg tegen Flakkee.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Dylan van de Loosdrecht, David Keijzerwaard (80. Thomas van Dort), Michael van Maurik, Chris Peters (72. Shi-Fa Steehouder); Jim Baks; Jonathan Francesca, Gavin van Dort; Ramon de la Haye; Ömer Ayildiz (72. Niels Bekker), Arie Bravenboer.

Uit de krant

Uit de krant