Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hellevoetsluis via Oudewater bekerronde verder

ma 15 nov 2021, 08:46 Sport 185 keer gelezen


Hellevoetsluis- Hellevoetsluis blijft in de winningmood, want afgelopen zaterdag moest ook Oudewater er met een 6-0 (2-0) nederlaag aan geloven. De koploper in de derde klasse A had in de strijd om de districtsbeker niets in te brengen.

‘’We zijn in een 3-2-3-2 systeem goed aan de wedstrijd begonnen, maar toen we terugschakelden naar vier verdedigers kregen we het moeilijk, kwamen we onder druk te staan. Ik heb het twintig minuten aangekeken en ben daarna weer teruggegaan naar 3-2-3-2. We zijn vanaf dat moment niet meer in de problemen geweest, waren heer en meester’’, sprak trainer Paul Bestebreur lovend over zijn manschappen. ‘’We hebben het team momenteel goed staan, de ploeg straalt vertrouwen uit en heeft plezier in het spelletje dat we momenteel spelen. De aanvallende speelstijl is risicovol, maar iedereen, de spelers en het publiek varen er wel bij.’’ Marley Dors opende uit een voorzet van Glenn Stoffers achter het standbeen de score, waarna Fabian Boekholt uit een voorzet van Marley Dors de 2-0 achter de Oudewaterse doelman kopte: 2-0. Marley Dors (2 keer) en Serkan Yavuzyigitoglu (2 keer) bepaalden de eindstand op 6-0. Hellevoetsluis speelt zaterdag op Sportpark West de uitbeurt tegen Rozenburg. ‘’Het is onbegrijpelijk dat er geen publiek bij mag zijn. Het publiek is heel belangrijk voor ons als goede steun. In het uiterste geval kan de competitie nog vier weken worden stil gelegd, daar kan ik nog mee leven. Maar de coronamaatregel te spelen zonder publiek kan ik me in de buitenlucht niet voorstellen.’’

Hellevoetsluis: Desney Hoornweg; Vincent Mast, Daniel Dijksman (70. Öner Sang-A-Jong), Onur Furuncu (60. Patrick Haze); Damiano Vaudo, Brian Poelman; Glenn Stoffers, Davy Mierop (70. Mido Tukker), Serkan Yavuzyigitoglu; Marley Dors, Fabian Boekholt (70. Rephendry Amsterdam).

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant