Afbeelding
Foto: PR

HC Voorne blijft in het spoor van de koplopers

do 4 nov 2021, 09:00 Sport 103 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel - De hockeyers van HC Voorne blijven in de derde klasse in het spoor van de koplopers Dopie, Hoeksche Waard en Ypenburg door met een 1-4 (1-1) overwinning geen fout te maken hekkensluiter Krimpen.

‘’We begonnen stroef, het was met al die regen ook niet makkelijk, maar hebben ons er toch met een ruime overwinning doorheen gesleept’’, stelde coach Stan Levels. ‘’Het veld was in het laatste kwart nagenoeg onbespeelbaar, maar was blij dat de scheidsrechters lieten doorspelen, want anders hadden we voor een kwartier nog terug gemoeten naar Krimpen.’’ Jimmy Keemink opende in het eerste kwart uit een strafcorner de scoren, maar in hetzelfde kwart werd het nog 1-1. Kevin van Rossen zette de HC met twee treffers weer op winst, waarop Finn Jansen de definitieve klap van 1-4 uitdeelde voor de Krimpenaren. ‘’We zullen nu moeten doorpakken, ons uitsluitend moeten focussen op de dingen waar we als team invloed op hebben en geen onnodige energie verspillen aan de randverschijnselen tijdens de wedstrijd. We hebben slechts één keer verloren, onnodig 4-4 gespeeld tegen Souburgh, maar evenals vorige week met een prima score goed gespeeld.’’ HC Voorne speelt zondag de belangrijke sleutelwedstrijd tegen Prinsenbeek.

HC Voorne: Sten Jansen; Kai Noppen, Joep van den Nieuwenhuijze, Luuk Rosenquist, Sebastiaan Baanen; Jimmy Keemink, Tim Schlink; Dyon van den Berg; Maarten Troost, Kevin van Rossen, Lucas Waardenburg. Mika Philipse, Bas van Walsum, Olivier Schraven en Finn Jansen kwamen ook in actie.

Uit de krant