Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

’t Capproen nestelt zich naast Trekvogels

di 2 nov 2021, 08:14 Sport 103 keer gelezen

Hellevoetsluis- ’t Capproen heeft afgelopen zaterdag uitstekende zaken gedaan door de derby tegen ZKV met een klinkende 17-3 (8-1) overwinning af te sluiten en zag zich vervolgens na het puntverlies van Trekvogels bij Vlug & Vaardig/KCN naast de koploper in Poule 4F komen.

‘’We hebben de eerste veldcompetitiehelft uitstekend afgesloten’’, stelde assistent-coach Nathan Doodkorte na de overwinning op de club uit Zuidland tegelijkertijd met een oogopslag gericht naar de uitslagenlijst. Het ‘team’ ’t Capproen kan met vol vertrouwen het zaalkorfbalseizoen ingaan waar het Trekvogels in de competitie zonder trillende knieën ook zal treffen. ‘’We zien de ploeg wekelijks groeien, zien ook dat we op dit niveau supergoed kunnen ballen. Het spel dat we met eigen kracht zijn ingegaan. We hebben zowel aanvallend als verdedigend met veel druk op de bal fantastisch gespeeld. We kwamen snel op 4-0 en begonnen ook de tweede helft voortvarend, zodat we ZKV geen moment het gevoel hebben gegeven dat er iets te halen was. Het mooie van ons project is dat alles in een korte tijd op zijn plek lijkt te vallen. Dit op basis van de potentie in het team en het vertrouwen dat de stand op de ranglijst meegeeft’’, aldus Nathan Doodkorte, die op de bank de afwezige coach Alex Krol verving. Roan Jongejan ontbrak vanwege een blessure.


’t Capproen: Dianne Kuiper (5 keer), Sanne Hoogendoorn (3 keer), Roy Vermaat, Freek Sjouw; Nik Stolk (2 keer), Richard van Marion (6 keer), Brittany de Kruif (2 keer), Color van der Perk.  Yentl van der Perk, Mark Kuijper, Rick van der Kellen, Mike Jansen, Ruben Herrera, Brittany de Kruif, Simone Stolk, Jente Dersjant, Jordy Nijssen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant