OHVV laat zich niet verrassen door NTVV

Sport 284 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft met een 3-0 (1-0) overwinning tegen NTVV de koppositie in de vierde klasse I samen met het eveneens winnende WFB, dat met 6-3 geen fout maakte tegen Rockanje, behouden. De Oudenhoornaars kunnen zich nu opmaken voor de derby in en tegen Rockanje.

‘’We hadden de wedstrijd in het eerste kwartier met enkele goede kansen al in het slot moeten werpen, maar ik ben tevreden met de drie punten en dat we verschoond zijn gebleven van gele kaarten’’, kijkt trainer Mark van Os nu al uit naar de derby op De Drenkeling tegen Rockanje. OHVV moest het op het Sportpark Eeweg stellen zonder de aanvallers Arie Bravenboer, Niels Bekker en Jonathan Francesca. Nadat Ömer Ayildiz, David Keijzerwaard en Ramon de la Haye goede kansen hadden laten liggen, sloeg de jarige Michael van Maurik op slag van rust keihard toe: 1-0. De Oudenhoornaars waren ook in de tweede helft de bovenliggende partij, hoewel NTVV waar het kon de aanval niet schroomde zonder dat het zich echt kansen wist te scheppen. Nadat Ömer Ayildiz en David Keijzerwaard wederom verzuimden de score op te voeren, schoot Ramon de la Haye een voorzet van Jim Baks bij de tweede paal uitstekend binnen: 2-0. Ömer Ayildiz bepaalde in de laatste minuut de eindstand op 3-0. ‘’We kregen na rust enkele goede kansen, maar als het lang 1-0 blijft, dan blijft het spannend. Aan de andere kant hebben we niets weggegeven. Dat deden we ook niet tegen DVV, maar we verspeelden toen wel de overwinning. Wie de grootste concurrent is zou ik niet weten. Ik denk van onszelf. Ik heb WFB twee jaar niet zien spelen. We zullen het zelf moeten laten zien en fit blijven. We gaan zaterdag op volle oorlogssterkte naar Rockanje, een derby waar we naar uitkijken.’’

OHVV: Wouter Bloothoofd; Damian Tuinfort (83. Timo Blommers), Michael van Maurik, Dylan van de Loosdrecht, Shi-Fa Steehouder; Jim Baks (86. Joshua Stout); Ramon de la Haye, Gavin van Dort; David Keijzerwaard, Ömer Ayildiz, Thomas van Dort (83. Ferdi de Ronde).