Afbeelding
Foto: PR

Hellevoet Athletics HB1 - Kampioen 6e klasse E

wo 27 okt 2021, 10:50 Sport 119 keer gelezen

Na de wedstrijd van vorige week tegen de Islanders, was voor de A’s de wedstrijd van afgelopen zondag tegen de Hitmaniacs nog maar een formaliteit. Met een klinkende uitslag van 23-6 hebben Hellevoet Athletics HB1 het kampioenschap gewonnen in de 6e klasse E.
Onder een prachtig najaarszonnetje hebben de Hellevoet Athletics het seizoen in hun competitie passend afgesloten.In de eerste inning liep de stand al hoog op en kwamen bijna alle spelers in hun slagbeurt over de thuisplaat.Pitcher Hendrik Monte kwam langzaam op gang en weerhield dat de Hitmaniacs een volledige run konden maken.

Na de pitcherwissel van de Hitmaniacs kwam de wedstrijd wat meer in verhouding, maar het was duidelijk dat Hellevoet Athletics met een reden deze competitie aan kop gaat, het verschil was eigenlijk te groot. Het was nog geen Walk in te Park-game, ook aan slag hadden de A’s af en toe hun momentjes en af en toe kwam de bal goed in de handschoen van Hitmaniacs, maar de ervaring van Montiano Blom, Arthur Moree en Patrick Kuzee hoefde deze wedstrijd geen moment aangesproken te worden om het team weer op gang te krijgen.

Tegen het einde van de wedstrijd kwamen wat slordigheden voorbij, closing-pitcher Finn Moree liet zich hierdoor niet van de wijs brengen, maar de A’s hebben geen moment van de wedstrijd een tegenstander gehad in Hitmaniacs.  Met een prachtige zegereeks van 9 gewonnen wedstrijden hebben de A’s het seizoen passend afgesloten en kan zich klaar maken voor het seizoen 2022 in een hogere klasse.

Uit de krant