Afbeelding

’t Capproen legt ook Olympia om

Sport 149 keer gelezen

Spijkenisse- ’t Capproen heeft afgelopen zaterdag op De Brug in Spijkenisse in een rechtstreeks gevecht om de tweede plaats met een 7-15 (3-8) overwinning korte metten gemaakt met concurrent Olympia.

‘’Je proefde de afgelopen week op de training in de groep al wat de bedoeling was. Men had er zin in om Olympia aan te pakken’’, stelde coach Alex Krol. ’t Capproen, dat werd aangemoedigd door een grote supportersschare, stelde al in de eerste helft orde op zaken. ‘’We hadden voldoende wissels ter beschikking, dus heb ik tegen de spelers gezegd alles uit de kast te halen wat erin zit en indien leeg gevochten aangegeven zich te laten vervangen voor een verse kracht. En dat heeft de hele ploeg tot het einde volbracht. We hebben twee keer per week getraind op het verdedigen op de ‘ballijn’, ervoor gezorgd dat de tweede bal voor ons was. Het team heeft dit perfect uitgevoerd. Olympia had de minste treffers tegen, maar wij hebben hen met fantastisch combinatiespel stuk gespeeld. Olympia heeft ook een ploeg dat niet van opgeven weet, maar wij hebben ons niet gek laten maken en hen achter ’t Capproen aan laten hollen’’, aldus complimenteerde Alex Krol zijn team. ’t Capproen, dat achter koploper Trekvogels de belangrijke tweede plaats inneemt, speelt zaterdag om 15.30 uur op het sportpark Martin Luther King de derby tegen ZKV.

’t Capproen: Dianne Kuiper (3 keer, archieffoto), Sanne Hoogendoorn (2 keer), Roy Vermaat (1 keer), Roan Jongejan (1 keer); Nik Stolk (2 keer, 50. Richard van Marion), Freek Sjouw (1 keer), Brittany de Kruif (1 keer, 50. Color van der Perk 2 keer), Yentl van der Perk (1 keer).

Uit de krant