Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

OHVV laat kostbare punten liggen

Sport 151 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft met een 2-2 (0-1) gelijkspel tegen het nog ongeslagen DVV ’09 twee kostbare punten laten liggen. WFB, dat met 0-2 bij NTVV geen fout maakte, is in de vierde klasse I naast OHVV gekomen.

‘’Dit is een enorme kater, hebben gewoon door het missen van kansen twee punten weggegeven’’, griepte de teleurgestelde trainer Mark van Os. ‘’Bovendien werd de bal tot twee keer toe met de handen uit het doel geslagen en bij een sliding binnen de zestien op Ömer Ayildiz waarbij de tegenstander de bal met de elleboog raakte werd ook niet met een strafschop bestraft.’’ OHVV was veruit de bovenliggende partij, liet echter mooie kansen onbenut onder wie Jim Baks. De tweede helft gaf eenzelfde speelbeeld. OHVV mocht naar hartenlust aanvallen en DVV ’09 deed aan tegenhouden. Na ruim een uur spelen schoot Jim Baks uit een vrije trap de verdiende voorsprong tegen het garen: 1-0. Enkele minuten later lag de bal uit een 30-meterschot van invaller Julian de Geus achter de kansloze doelman Wouter Bloothoofd: 1-1. Michael van Maurik hielp zijn ploeg met een rake kopbal uit een voorzet van Arie Bravenboer aan een voorsprong: 2-1. 

De overwinning leek een feit, ware het niet dat Shi-Fa Steehouder de bal ver in de extra tijd probeerde terug te koppen op Wouter Bloothoofd, maar de 16-jarige Joost van der Veer er als de kippen bij was om de bal het laatste zetje te geven: 2-2. ‘’We hebben geen kans weggegeven, maar geven wel de overwinning weg. De 2-1 was een mooie goal van die jongen, maar wij hadden gewoon met 7-1 moeten winnen. Daarbij heb ik zo’n slechte scheidsrechter ook nog niet eerder meegemaakt. Hij maakte zijn eigen regels, zelfs bij de vele buitentenspelgevallen hanteerde hij zijn eigen regels.’’ OHVV zal zich zaterdag wederom thuis tegen NTVV willen revancheren.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Damian Tuinfort (76. Timo Blommers), Michael van Maurik, Dylan van de Loosdrecht, Shi-Fa Steehouder; Jim Baks; David Keijzerwaard (77. Jonathan Francesca), Ramon de la Haye, Gavin van Dort; Ömer Ayildiz, Arie Bravenboer, Niels Bekker.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant