Afbeelding
Foto: Carola van Loosdrecht

OHVV maakt korte metten met OFB

Sport 155 keer gelezen

Ooltgensplaat - Het nog ongeslagen OHVV heeft in Ooltgensplaat goede zaken gedaan door zelf met 1-6 (1-2) OFB aan de zegekar te binden en zag daarnaast de achtervolgers SNS (2-0 verlies bij Stellendam), DVV ’09 (1-1 tegen Zwartewaal) en Abbenbroek (0-5 verlies tegen naaste concurrent WFB) allen punten verspelen.

‘’We staan waar we willen staan en willen dat allereerst tot de winterstop blijven en ons vervolgens in het nieuwe jaar de aantrekkingskracht van OHVV versterken’’, doelde trainer Mark van Os op de mogelijke aanwas van spelers, die graag in Oudenhoorn willen komen voetballen. OHVV dat in het begin stuitte op de weerstand van OFB, moest eerst een vuiltje van 1-0 wegwerken om tot een hoge score te komen. Arie Bravenboer had, overigens zonder zelf te scoren, een groot aandeel in de overwinning door achtereenvolgens de gelijkmaker van Ramon de la Haye, de 1-2 van Michael van Maurik, de 1-3 van Gavin van Dort en de 1-4 van Ömer Ayildiz voor te bereiden. Ramon de la Haye tekende voor zijn tweede treffer door een aangever van Niels Bekker binnen te schieten. David Keijzerwaard liet Gavin van Dort met zijn tweede doelpunt de eindstand op 1-6 bepalen. ‘’Het was uiteindelijk met legio onbenutte kansen een eenvoudige overwinning’’, stelde Mark van Os zich tevreden met het resultaat. Chris Peters ontbrak vanwege een blessure. OHVV speelt zondag op het Sportpark Eeweg om 14.30 uur tegen DVV ’09.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Thomas van Dort, Michael van Maurik (62. David Keijzerwaard), Dylan van de Loosdrecht, Shi-Fa Steehouder (68. Joshua Stout); Jim Baks (62. Timo Blommers), Ramon de la Haye, Gavin van Dort; Ömer Ayildiz (68. Damian Tuinfort), Arie Bravenboer, Niels Bekker.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant