FC Vlotbrug bezwijkt in laatste minuut tegen Kethel/Spaland

Sport 550 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug is bezig aan een loodzware serie met louter kampioenskandidaten. De FC bezweek bij een 1-1 stand in de laatste minuut en moest lijdzaam toezien hoe Kethel/Spaland met een 1-3 (1-1) overwinning de punten meenam naar Schiedam.

‘’We hadden over de hele wedstrijd gezien recht op een punt’’, treurde trainer Richard Koutstaal. ‘’Als je dan in de laatste minuut verliest, is dat heel zuur. Wij hebben de hele eerste helft gedomineerd, zonder echt grote kansen, maar we gaven ook niets weg. We kwamen door een droog schot toch met 0-1 achter. Dan wordt het doorbijten, terwijl we zelf al beter waren.’’ De beloning van het harde werken kreeg gestalte, toen Ricardo Wijsbroek een steekbal van Gijs Vermeer voortrok op Clint van de Veerdonk, die ook nog ten onrechte een treffer zag worden afgekeurd, die geen fout maakte: 1-1. Kethel/Spaland kwam heel anders uit de kleedkamer dan waar het de eerste helft mee was begonnen. ‘’We werden vanaf de eerste minuut naar achteren geduwd. Het was voor ons een kwestie van tegenhouden. Nino (Noordijk, DR) speelde daarbij met enkele knappe reddingen een hoofdrol. Het is dan extra zuur als je in de laatste minuut geklopt wordt door een buitenspeldoelpunt. Niets ten nadele van de scheidsrechter (Borsboom, DR), want hij floot goed in een sportieve wedstrijd. We zullen door de zure appel heen moeten en dat gaat lukken. We zullen tegen Zuidland en Rijnmond HS alles geven om een goed resultaat te halen.’’ Lester den Broeder viel uit met een hamstringblessure. FC Vlotbrug, dat de twaalfde plaats bezet in de derde klasse C, speelt zaterdag op Groot-Nibbeland tegen Zuidland.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Ryan de Zeeuw, Bram Scheringa, Jan Tuitel, Ryan de Melker; Jordy Henderikx, Siméon Seghers, Lester den Broeder (46. Lenny Schults); Ricardo Wijsbroek, Gijs Vermeer (73. Mitchel de Zeeuw), Clint van de Veerdonk.