Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Handbalsters Helius halen bakzeil tegen Northa

Sport 170 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben onder erbarmelijke weersomstandigheden op De Fazant met 7-15 verloren van Northa. Helius bezet met slechts één punt de laatste plaats.

‘’In het begin deden we met een puntje achterstand goed mee tot 4-5, maar daarna werden de foutjes, zoals te snel schieten en verkeerde passes in de break genadeloos afgestraft’’, wees coach Frank van Leeuwen op de 4-12 achterstand bij rust. ‘’Ik heb het in de tweede helft verdedigend wat aangepast. Het werd een spelletje van de schade beperkt houden. Doordat de regen bleef aanhouden, werd het veld gladder, de bal ook minder handelbaar en ook de glijpartijen van de speelsters op het veld werden steeds heftiger. Al met al was het een wedstrijd om snel te vergeten. Deze week weer twee keer trainen en toewerken naar DIOS. We hebben tegen hen weer iets recht te zetten. De wedstrijd tegen DIOS 2 op het Sportpark Den Hoorn begint om 13.30 uur.

Helius: Eva van Leeuwen (Melissa Groeneveld); Demi de Boer (5 keer), Mila Went, Finette Harinck, Quinty Roskam (1 keer), Kimberly Tournier (1 keer), Nienke Schurink, Julia van der Plas, Lotte Nap.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant