Hockeyers HC Voorne halen uit tegen Gouda

Sport 526 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne hebben het 50-jarig bestaan van de club met een klinkende 5-2 (3-0) overwinning tegen Gouda nog eens extra doorgevierd. De revanche van de ongelukkige nederlaag tegen Ypenburg is daarmee weggepoetst.

‘’We hebben een solide wedstrijd gespeeld, vanuit de verdediging de tegenstander met goede combinaties teruggedrongen en onszelf beloond met vijf treffers’’, stemde coach Stan Levels zich tevreden met het spel en het behaalde resultaat. HC Voorne begon het eerste kwart voortvarend door met treffers van Kevin van Rossen, Jimmy Keemink (strafbal) en Finn Jansen een 3-0 voorsprong te nemen. Robert Felling pegelde in het derde kwart een strafcorner binnen: 4-0. De HC liet de Gouwenaren onnodig terugkomen tot 4-2, maar Jimmy Keemink maakte vervolgens aan alle onzekerheid een einde: 5-2. ‘’We hebben voor elke bal gevochten, speelden als een hecht team. Dit was een mooi begin van het lustrumjaar’’, aldus Stan Levels. HC Voorne speelt zondag op het Sportpark de Schenkel de uitbeurt tegen Capelle.

HC Voorne: Sten Jansen; Kai Noppen, Sebastiaan Baanen, Luuk Rosenquist, Guido Osinga; Robert Felling, Tim Schlink; Dyon van den Berg; Kevin van Rossen, Jimmy Keemink, Lucas Waardenburg. Camiel de Groot, Olivier Schraven, Finn Jansen, Joep van Nieuwenhuijze en Ritchie Keemink kwamen ook in actie.