Afbeelding
Foto: Wil van Balen

FC Vlotbrug teleurstellend tegen Vierpolders

di 3 dec 2019, 08:53 Sport

Vierpolders - FC Vlotbrug is er in de eilandenderby tegen Vierpolders met een 1-1 (0-0) gelijkspel niet in geslaagd om de weg naar omhoog door te zetten. De Hellevoeters bezetten de twaalfde plaats in de derde klasse D.

''Als je de andere uitslagen bekijkt hadden we met een overwinning heel goede zaken gedaan'', beet trainer Richard Koutstaal de teleurstelling weg. ''De uitslag was zeer teleurstellend, maar we hebben evenals Vierpolders te weinig gecreëerd, dus is de uitslag terecht.'' In een wedstrijd, die zich voornamelijk afspeelde op het middenveld stuitte Clint van de Veerdonk oog in oog op de keeper. De FC moest een kwartier voor tijd een 1-0 achterstand goedmaken. ''Dan loop je op zo'n moment achter de feiten aan te hollen.'' De geelhemden werden uiteindelijk uit hun lijden verlost toen Jordy Braber voor de gelijkmaker tekende: 1-1. ''Het veld was zwaar, maar lag er fantastisch bij. Achteraf mogen we blij zijn met het puntje.'' De centrumverdedigers Noël Bravenboer en Mitchel de Zeeuw speelden een sterke wedstrijd. FC Vlotbrug speelt zaterdag in Maassluis de staartwedstrijd tegen VDL.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Sjors Allersma, Noël Bravenboer, Mitchel de Zeeuw, Sander de Reus (76. Thomas Melching); Siméon Seghers; Rick Eldering, Jordy Braber, Danny Browne; Clint van de Veerdonk, Gijs Vermeer.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Uit de krant