Afbeelding

HC Voorne moeizaam langs hekkensluiter Ypenburg

Sport 95 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne hebben de wedstrijd tegen Ypenburg moeizaam met 2-1 (1-0) gewonnen. Daarmee blijven de Hellevoeters in de race voor de bovenste plaatsen in de derde klasse.

''Het was geen makkie'', ondervond coach Gidius Lankhorst de kracht van de Ypenburgers. ''Het klinkt gek, maar Ypenburg heeft met technisch vernuft en een stukje gezond fysiek één van de betere ploegen in deze afdeling.'' Jimmy Keemink schoot zijn ploeg in het tweede kwart naar een 1-0 voorsprong. Robert Felling verdubbelde de marge met een strafcorner in het derde kwart: 2-0. ''Ypenburg begon in het vierde kwart met veel opportunisme druk te zetten. Toen zij terugkwamen tot 2-1 werd het best spannend. Jammer dat Joost (van Gorsel, DR) in de counter voorlangs schoot. We waren in drie kwarten beter, maar maakten het onszelf in het laatste kwart knap lastig. Maar, we hebben weer gewonnen, dus blijven we in het spoor van de koplopers Prinsenbeek en Hoeksche Waard.''

HC Voorne: Guido Gernaat; Dejan Willems, Robert Felling, Kevin van Rossen, Dyon van den Berg; Tim Schlink, Jimmy Keemink, Matthijs Roos; Joost van Gorsel, Ritchie Keemink, Sebastiaan Baanen. Guido Osinga, Stijn Verburg, Joep van Nieuwenhuijze en Damien de Koster kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant