Afbeelding
Foto: PR

ONS Brielle doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen

Politiek 403 keer gelezen

Brielle - Hoewel ONS Brielle een politieke partij voortkomt uit het Brielse ( Brielle,Zwartewaal en Vierpolders) zijn er ook onderwerpen in het Verkiezingsprogramma die in de nieuwe gemeente Voorne aan Zee belangrijk zijn voor ook de Hellevoetse inwoners. 

Er wordt nu geklaagd over de communicatie vanuit de gemeente met de inwoners en dat is waar ONS Brielle zich voor inzet om dat op een fatsoenlijke manier geregeld te krijgen. Elke inwoner met een vraag moet een ter zake doend antwoord krijgen, dat gebeurt nu niet, ook niet in Hellevoetsluis of in Westvoorne. De betrokkenheid van de gemeente bij de inwoners van alle kernen is nog een onderwerp welke de partij na aan het hart ligt. Door een goede gemeentelijke organisatie die ingesteld is om met groepen uit de verschillende kernen goed in gesprek te gaan en te luisteren en afspraken te maken hoopt ONS Brielle de afstand tussen de gemeente niet verder te vergroten. 

De partij wil open bestuurlijke cultuur, geen gedoe in achterkamertjes, uitdagingen openlijk in het openbaar bespreken en niet besloten als het moeilijk wordt. Wellicht voor de Hellevoetse inwoners te denken aan ONS Brielle op 23 november (www.onsbrielle.nl)

Uit de krant

Uit de krant