Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Steekpartij na ruzie groepje kinderen; politie zoekt nog naar dader

Politie 6.655 keer gelezen

Hellevoetsluis - Twee vrouwen zijn gewond geraakt nadat ze zijn gestoken op maandagavond 22 mei op de Kasteelpad in Hellevoetsluis. Hierbij is een jongen weggerend. De politie heeft inmiddels meer informatie vrijgegeven over het incident. 

Rond 18.45 uur ontstond er een ruzie tussen een 29-jarige vrouw uit Hellevoetsluis met een jongen in bijzijn van een groepje kinderen. De jongen heeft hierbij een mes getrokken en de vrouw gestoken. Ook een 31-jarige vrouw uit Rockanje raakte hierbij gewond. Zij zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De jongen ging er vandoor. In de omgeving van het Kasteelpad, Heemskerkstraat en Zeeheldenpad zijn diverse sporen aangetroffen, waaronder een mes en kleding. Een en ander is veiliggesteld voor verder onderzoek. Er is nog niemand aangehouden maar het onderzoek is in volle gang.

De politie komt graag in contact met getuigen die meer weten of camerabeelden hebben. De jongen gezocht wordt is licht getint, circa 12 jaar oud. Hij heeft donkere dikke wenkbrauwen en zwart haar. Hij is slank en is ongeveer 1.50/1.60 meter. Weet u wie hij is, heeft u iets gezien op genoemde locaties of heeft u andere informatie wat het onderzoek kan helpen, neem dan contact op met de politie via 0900- 8844.

Uit de krant