Afbeelding
Foto: Marck Groothuijzen

Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval Dorpsweg - Update

Politie 3.220 keer gelezen

Oudenhoorn - Donderdagavond 26 mei is een vrouw op de Dorpsweg aangereden en later in het ziekenhuis overleden dat heeft de politie bekendgemaakt. De bestuurder die de vrouw raakte, is doorgereden. De politie is op zoek naar hem of haar. 

Update: Vanmiddag is er een verdachte aangehouden. Hij meldde zichzelf op het bureau. Het gaat om een 33-jarige man uit Oudenhoorn. Hij wordt verhoord. 

De 53-jarige vrouw uit Middelharnis liep rond 22.15 uur samen met haar man op de Dorpsweg richting Oudenhoorn. De Dorpsweg is een 60 km weg en het stel wandelde daar langs de kant van weg, in de berm. Een auto die langsreed, raakte de vrouw waardoor ze in het water belandde. De ambulance was er snel en bracht haar naar het ziekenhuis. Helaas is de vrouw daar aan haar verwondingen overleden.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen. Vermoedelijk zit de schade aan de auto die doorreed rechtsvoor. Ook reed er eerder een trekker, een mestwagen, waaraan de partner hulp wilde vragen, maar dat lukte niet. Hij is misschien een belangrijke getuige. Alle informatie over dit  fatale ongeval is welkom. Heeft u de auto gezien en kunt u er iets over vertellen? Laat het de politie weten via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant