Afbeelding
Foto: pixabay

Klik & Tik in Cultuurhuis Nieuwe Veste

Evenement 466 keer gelezen

Hellevoetsluis – Vanaf dinsdag 1 mei starten weer nieuwe Klik & Tik cursussen.

Computers & internet zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker alleen nog maar via het internet.

Wil je graag meer met de computer & internet doen, maar weet je niet goed hoe het werkt of waar je moet beginnen? Dan is Klik & Tik iets voor jou! Tijdens deze cursus begin je bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. Ook leer je sociale media gebruiken. Je volgt de cursus zelfstandig en in je eigen tempo, met behulp van het cursusboek van Klik & Tik en stap-voor-stap filmpjes. Gemiddeld heb je 14 lessen nodig om de cursus te voltooien. Begeleiding, laptop en koptelefoon zijn tijdens de lessen aanwezig.

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta | Cultuurhuis Nieuwe Veste | Eerstvolgende startdatum: dinsdag 1 mei | Tijd: 09.30 - 11.30 uur | Prijs € 15,- voor het werkboek | Aanmelden via www.leerenbeleef.nl of aan de balie in de Bibliotheek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant