Afbeelding

Workshop 'Ken je brein, ken jezelf' in Cultuurhuis Nieuwe Veste

Evenement 566 keer gelezen

Hellevoetsluis – Woensdag 21 maart wordt in Cultuurhuis Nieuwe Veste de prikkelende en interactieve workshop 'Ken je brein, ken jezelf' gegeven. Deze workshop is speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar en hun ouders.

Kennis over de hersenen is hot! Er wordt steeds meer duidelijk over de werking van het brein. Alles wat je denkt, doet en aandacht geeft veranderd de functie en werking van je hersenen. Door je hiervan bewust te zijn en kennis te hebben van het 'Breintaal' kun je je hersenen zelf 'slimmer' aan het werk zetten. Juist de hersenen van jonge mensen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar zijn sterk in ontwikkeling. Tijdens deze workshop wordt aan jongeren en hun ouders meegegeven dat zij zelf invloed kunnen uitoefenen op het leerproces en op hoe ze zich voelen. Je leert het jongerenbrein te 'verstaan', zodat je daar een positieve invloed kan uitoefenen.

Margreet Verrij geeft de workshop in de vorm van een BreinQuiz. Een prikkelende werkvorm die inspeelt op het competitiegevoelige brein van jongeren en het interactieve karakter versterkt.

Hellevoetsluis - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in Cultuurhuis Nieuwe Veste | woensdag 21 maart | Tijd: inloop 18.45 uur, start 19.00 uur | Toegang € 8,50 p.p. / € 15,- voor ouder en kind samen | www.margreetverrijcoaching.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant