Afbeelding
Foto's Wil van Balen

Opbouw van VestingPop is begonnen

Actueel 855 keer gelezen

Hellevoetsluis - Er wordt op het Zuidfront hard gewerkt om het gratis popfestival VestingPop, dat aanstaande zaterdag 3 augustus wordt gehouden, op te bouwen. 

VestingPop heeft ook dit jaar een toffe line-up op twee podia met: Het Dijkt, Son Mieux, Bourbon Avenue, Luminize, Anne van Londen, Colin Hoeve & Laura Beekman, Quarter 2 Midnight, Captain Sober,  Lizzy V, 3000 Pieces en hoofdact The Kik. Wie er om 21.00 uur op zal treden, dat houdt de organisatie van VestingPop nog even geheim.  Het festival begint 's middags om 12 uur en duurt tot middernacht. 

Omdat er ook voor de inwendige mens gezorgd moet worden, zijn er op het festivalterrein verschillenden foodtrucks en een terras aanwezig. Je kunt rond etenstijd dus lekker op het terrein blijven en je hoeft dus niks van de muziek te missen. Niet alleen muziek krijgt een plek op VestingPop, ook is er plek voor andere kunstvormen, zoals schilderkunst en straattheater. Omdat er ook voor de inwendige mens gezorgd moet worden, zijn er op het festivalterrein verschillende foodtrucks en een terras aanwezig. Je kunt rond etenstijd dus lekker op het terrein blijven en je hoeft dus niks van de muziek te missen.

In opdracht van- en in overleg met politie en brandweer zal een maximum aantal bezoekers worden toegelaten op het festivalterrein. Bij het bereiken van de door de overheden opgelegde norm zal de toegang tot het terrein voor nieuwe bezoekers helaas moeten worden geweigerd.

Kortom, alle ingrediënten voor een fantastisch festival met een prachtig uitzicht op het mooie Haringvliet. Wil je meer weten kijk dan op VestingPop

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant