Afbeelding

Top1Toys op de Struytse Hoeck is open!

Actueel 4.128 keer gelezen

Hellevoetsluis – Kleurrijke ballonnen, veel taart én een bezoekje van Elsa, Olaf, Bob de Bouwer en Peppa Pig maakte het feestje vandaag compleet. Na wekenlang keihard werken heeft ondernemer Anita Waalboer de deuren van haar Top1Toys winkel op de Struytse Hoeck geopend. Om 9.00 uur mocht Marijn (12) samen met Anita het lint doorknippen, waarna er gelijk geshopt kon worden door iedereen die buiten stond te popelen om naar binnen te gaan.

"Ik vond het echt niet kunnen dat er geen speelgoedwinkel meer was in Hellevoetsluis", zegt Anita die jarenlang bij Intertoys heeft gewerkt. "Natuurlijk kun je via internet shoppen, maar dat is toch niks voor kinderen. Je moet je als kind toch kunnen verlekkeren…als ik jarig ben dan wil ik dit, dat én ook nog eens dat. Daarom is het zo fijn dat je in een winkel kunt rondkijken tussen al het speelgoed. We zijn van helemaal niks, alleen wat meubilair dat er nog stond van Intertoys, in een paar weken naar een complete nieuwe speelgoedwinkel gegaan", vertelt zij. "Daar hebben we met zijn allen, samen met medewerkers Astrid, Lisanne en mijn zoon Luc, hard voor gewerkt." De winkel is ruim opgezet waardoor het overzichtelijk en bovendien wat makkelijker manoeuvreren is voor moeders en vaders met kinderwagens en buggy's.

Marijn mocht het lintje doorknippen omdat hij zijn wens dat er weer een speelgoedwinkel in Hellevoetsluis zou komen op een kaartje schreef en deponeerde in de wensboom. Rotary Hellevoetsluis haalt regelmatig de wensen op en probeert dan deze wensen van te vervullen. "Wij vonden dit zo aandoenlijk omdat zijn wens niet voor hem was, maar voor alle kinderen was", vertelt Hans de Wit, Rotary Hellevoetsluis. En dat beaamt Marijn als wij hem vragen waarom hij zo graag wil dat er weer een speelgoedwinkel is in Hellevoetsluis. "Een maand voordat Intertoys echt ging sluiten heb ik mijn wens gedaan. Mijn wens was vooral voor de kinderen die nog nooit een verjaardagsbox hebben gehad, want ik vond dat zelf echt geweldig om te doen." Omdat Marijn zo'n leuke wens had mocht hij naast het lint doorknippen ook nog eens een mooi cadeau uitzoeken.

En er is dus heel goed nieuws voor alle kinderen die nog nooit een verjaardagsbox hebben laten vullen. Ook dit kan vanaf vandaag weer. Ongeveer twee weken voordat je jarig bent kun jij je verjaardagsbox vullen met speelgoed wat jij graag zou willen krijgen van je vriendjes of familie. Op deze manier krijg je altijd de cadeautjes die jij graag wilt hebben. En het leuke is dat er nu ook een gratis eerste schooldagbox is voor alle kinderen die in september naar groep 1 gaan. De Schoolbox vraag je gratis aan via Top1Toys.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant