Afbeelding
Foto's Wil van Balen

Thermometer tikt ook in Hellevoetsluis maar liefst 38 graden aan

Actueel 1.180 keer gelezen

Hellevoetsluis - De maximumtemperaturen lopen vandaag uiteen van 32°C op de Waddeneilanden tot 40°C in het zuidoosten en oosten. In Hellevoetsluis tikte de thermometer vanmiddag 38 graden aan en het loopt nog op! Het warmste moment van de dag wordt rond 17.30 uur verwacht. 

Vanavond is er in het uiterste zuidwesten kans op een lokale onweersbui met daarbij mogelijk (zware) windstoten. In de nacht naar vrijdag komen er met name in het westen enkele wolkenvelden voor en is er in het zuidwesten nog kans op een enkele (onweers)bui, elders is er weinig bewolking. Het wordt weer een bijzonder warme nacht met minima tussen 22 en 25°C.

Voor morgen worden overdag weer hoge temperaturen verwacht. Het wordt zonnig en in het zuidwesten kunnen ook enkele wolkenvelden voorkomen. In het zuiden kan aan het einde van de middag en in de avond een lokale onweersbui ontstaan. Het wordt opnieuw zeer warm met maxima van 32°C op de Waddeneilanden tot 39°C in het zuidoosten. Ook staat er morgen weer weinig wind. In de tweede helft van de middag wordt de wind in het midden en zuiden zwak en veranderlijk. In Zeeland draait de wind dan naar west waardoor er daar enige verkoeling optreedt. (Bron: KNMI)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant