Ga je mee op reis in de bieb?
Ga je mee op reis in de bieb? Foto: PR

Summerschool bij de bieb

Actueel 416 keer gelezen

Daphne Hermans van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta is leesconsulent, maar speciaal voor Summerschool vliegt ze deze zomer de hele wereld over. Tussen de bedrijven door spreken wij Daphne in de cockpit. Cabin crew, prepare for take off!

Daphne, je bent de piloot van Summerschool, wat houdt dat in?
Dat houdt in dat ik kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar deze zomer een divers programma aanbied in Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta onder de naam Summerschool. Als piloot ben ik de coördinator van Summerschool. Met andere woorden zorg ik er voor dat ik alle reizigers een fijne reis bezorg. Samen met de cabin crew; mijn collega's en onze samenwerkingspartners.

Waar gaan de reizen naartoe?
Het begint bij de Take Off op zaterdag 27 juli in Cultuurhuis Nieuwe Veste van 14.00 uur tot 16.00 uur en bij de Bibliotheek in Middelharnis van 10.00 tot 12.00 uur. Kinderen krijgen een voorproefje op de reizen (workshops) die gemaakt kunnen worden en kunnen deze direct boeken. Een aanrader voor iedereen die zin heeft in de zomer! Na de Take Off beginnen de reizen in diverse vestigingen: van Minecraft in Rome tot dansen in de USA. Of kom net als Nederlandse top DJ's een DJ workshop volgen, zij vliegen de hele wereld over!

Wie neem je mee en wie zijn je reizigers?
Alle basisschool kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 worden uitgenodigd om mee op reis te gaan. Ook aan kleuters is gedacht, voor hen is een speciaal reisprogramma opgesteld.

Leuk, ik ben enthousiast! Wat kosten de reizen en hoe kan ik inchecken? We hebben een speciale aanbieding, alle reizen kosten namelijk €5,- per persoon en voor kleuters €2,50. Inchecken kan via www.bzhd.nl/summerschool. Daar vind je alle informatie en vertrektijden.

Moet ik iets mee nemen als ik op reis ga?
Natuurlijk je goede humeur en je boardingpass. Eventueel ook wat geld voor de lunch. Je kunt gebruik maken van het speciale Summerschool menu van €5,-. Deze bestaat uit een sandwich, een drankje en een verrassing.

Bedankt voor je tijd, Daphne. Een hele goede reis gewenst met je passagiers. Bon voyage! Dankje, see you at the Take Off!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant