Neem eens een kijkje bij de winkels in Nieuw-Helvoet
Neem eens een kijkje bij de winkels in Nieuw-Helvoet Foto: Pixabay

Zomers Shoppen in Nieuw-Helvoet

Actueel 773 keer gelezen

In de maand juli genieten we elke dag als het mooi weer is en maken het gezellig in en om ons huis. De deuren en ramen kunnen open en alles ruikt naar zomer; bloemen, fruit, zon, zee en zonnebrand.

Nieuw-Helvoet heeft tal van leuke winkels voor alle seizoenen; dus ook om heerlijk te shoppen tijdens de warme de zomermaanden.

Voor uw huisdier ontbreekt het aan niets bij Pom's Paradise in het complete assortiment van deze huisdierenspeciaalzaak. U vindt er gezonde, lekkere voeding én snacks voor uw hond en kat.

Vergeet je sleutels en je zonnebril niet…
Sleutels bij laten maken voor degene die tijdens uw vakantie voor de plantjes zorgt doet u natuurlijk bij het Sleutelhuis 't Hellevoetje aan de Rijksstraatweg. U slaagt bij  Briedé Optiek altijd voor een mooie zonnebril voor op vakantie en achter het stuur. Optiek is altijd het juiste adres voor het beste voor uw ogen; bril of contactlenzen laat u altijd goed adviseren door deskundigen.

Creatie, inspiratie & evenementen
Lekker creatief de zomer door? Ook in de zomer kunt u weer bij Gunter Creatief terecht voor al uw knutsel en handwerk spulletjes. Neemt u ook eens een kijkje bij Blanche Art Productions dan komt u vast niet met lege handen thuis. Naast bijzondere kunstobjecten verkoopt Blanche Art mooie, leuke en kunstzinnige cadeautjes. Ook voor teken -en schildermaterialen en leuke workshops. En bij De Lichte Wereld (voorheen de Boeddhaboom) bestelt u online mooie spirituele cadeautjes om te geven of voor uzelf; inspiratie en bezinning voor elk seizoen. En kunt u aan leuke evenementen en workshops meedoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant