Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Nieuw terras voor bewoners Grootenhoek

Actueel 868 keer gelezen

Hellevoetsluis - In de zomer van 2018 op een zonnige middag op het oude en zeer beperkte terras van de afdeling De Tromp in de Grootenhoek het idee geboren voor de aanleg van een groter terras. Dit zodat alle bewoners kunnen genieten van warme zomerdagen.

De Rotary Club stond positief tegenover het plan om in het belang van de bewoners een mooi en groter terras omringd door windschermen te plaatsen. Begin mei 2019 zijn de vrijwilligers van de Rotary Club begonnen met het uitzetten, het ruimen van de struiken en het verwijderen van de oude tegels. Hierna kwam het zand om het terras op te hogen en vanaf dat moment werden de werkzaamheden nauwlettend in de gaten gehouden door de bewoners.

Met het plaatsen van de nieuwe tegels kwam het eindresultaat steeds beter in zicht. Nu alle tegels erin liggen is het wachten op het plaatsen van de windschermen en dan is het terras af. Hiermee is een grote wens vervuld van de bewoners en het personeel en zelfs in de maand mei konden zij al heerlijk genieten van hun mooie terras.

Op 7 juni is het terras officieel geopend door de heer M. van Gastel van de Rotary Club Hellevoetsluis en Marianne Noordland een van de initiatiefnemers van dit bijzondere project. De opening werd gevierd met een gezellige barbecue; het was een geslaagde avond.Dankzij de Rotary Club Hellevoetsluis en het personeel van de afdeling De Tromp is een bijzondere wens werkelijkheid geworden.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant