Voor de winkel kunt u makkelijk parkeren.
Voor de winkel kunt u makkelijk parkeren. Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Sleutelhuis 't Hellevoetje voor al uw sleutels en sloten

Actueel 1.127 keer gelezen

Sleutelhuis't Hellevoetje is een echte specialist in Hellevoetsluis op het gebied van sleutels en sloten. Bent u op zoek naar nieuwe sloten, hang en sluitwerk of beslag? Of wilt u meer weten over de verschillende sloten en de mogelijkheden vraag dan in de winkel om meer informatie voor deskundig advies op maat.

"Wij verkopen hang en sluitwerk dat goedgekeurd is door het Politiekeurmerk Veilig Wonen", vertelt John Bijl eigenaar. Het assortiment is de afgelopen tijd uitgebreid en zal in de toekomst worden aangevuld met andere artikelen op het gebied van huisbeveiliging. "We hebben deur-cilinder sloten in verschillende maten en er is veel op voorraad. Profielcilinders leveren wij voor elk type deur in de verschillende lengte, ook halve cilinders en knopcilinders. Voor extra veiligheid hebben wij ook gecertificeerde cilinders met pasje en leveren wij ook cilinders gelijk sluitend zodat u voor het hele huis maar één sleutel nodig heeft.

Sleutels, sleutels en nog eens sleutels
"U kunt bij ons terecht voor allerlei sleutels van huissleutel tot kluissleutel; zelfs voor autosleutels met chip (en met startonderbreker) kunt u bij ons terecht. Heel handig als u uw reservesleutel onverhoopt bent kwijtgeraakt. Wij kunnen nu ook de ID 48 transponder maken. En u kunt voor ongeveer 90% van alle autosleutels bij ons terecht."

Wilt u sportprijzen laten graveren dan bent u hier ook aan het juiste adres.

De winkel is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Sleutelhuis 't Hellevoetje
Rijksstraatweg 130
0181-320067
http://www.sleutelhuishellevoetsluis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant