Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Jubileumfeest FC Vlotbrug zeer geslaagd!

Actueel 617 keer gelezen

Hellevoetsluis - FC Vlotbrug heeft afgelopen zaterdag op het sportpark De Kooistee met haar leden, bestuursleden, sponsoren en andere betrokkenen het 40-jarig bestaan gevierd. Oud-voorzitter Evert Taal overhandigde de jubileumgids met prachtige foto's en sterke verhalen aan Johan Janzen directeur van Restaurant Duinhoek vakantiepark Citta Romana en nieuwe hoofdsponsor van FC Vlotbrug. 

Het grote jubileumfeest begon 's middags met een mixtoernooi voor mensen van boven de 15 jaar, die met elkaar tegen een balletje wilden trappen. De dag begon begon met storm en slagregen, maar toen om 14 uur de langverwachte Jubileumdag begon scheen het zonnetje en nam de wind steeds verder af. Het ging er in een typische Vlotbrugsfeer ouderwets en gemoedelijk aan toe, werd er gestreden om de eer. Wat was het druk en was iedereen blij om elkaar, soms na vele jaren, weer te zien! De 60-plussers verzorgden een demonstratie in de nieuwste voetbalspelvorm, het Walking Football. Ook de 60-plussers, die het sportpark betraden konden meedoen. Ondertussen werd er onder een muziekje gegeten en gedronken en waren er ook activiteiten voor de jeugd. Het grote FC Vlotbrug 40-jarig jubileumfeest werd muzikaal verzorgd door huisdeejay DrVybez (Danny Reijnen) samen met zijn collega's van Wakker Events.  Iedereen die de afgelopen 40 jaar bij FC Vlotbrug betrokken is geweest kon ouderwets gezellig met elkaar bijpraten. Aan het eind van de middag werd het Rad van Avontuur gedraaid door oud-voorzitter Hans Reumkens, geassisteerd door Gaby en Janneke. Later volgde nog een loterijronde en er waren zoveel prijzen te winnen, dat uiteindelijk bijna iedereen prijs leek te hebben.  

Het eerste elftal is dit seizoen met een historisch puntentotaal van 73 punten uit 26 wedstrijden en 104 gescoorde doelpunten kampioen geworden en gaat volgend seizoen meedoen om de prijzen in de derde klasse. De meeste spelers van het vlaggenschip hebben in hun jeugd ook langere tijd bij FC Vlotbrug gespeeld of zijn er later bij gekomen om nooit meer weg te gaan. Er wordt flink geïnvesteerd in de jeugdopleiding van FC Vlotbrug. Er is een Hoofd Jeugdopleidingen aangesteld, die de opdracht heeft om de jeugdopleiding naar een hoger plan te tillen, zodat de combinatie van sfeer en kwaliteit borg kan staan voor nieuwe lichtingen goede voetballers voor de komende tien jaar.

FC Vlotbrug is in 2019 een bruisende vereniging met rond de 400 spelende leden en een kleine 100 vrijwilligers. Er kan vanaf 5 jaar gevoetbald worden en het oudste spelende lid zal tegen de 80 jaar lopen. Jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Iedereen kan op zijn of haar niveau bij FC Vlotbrug terecht. Ben je op zoek naar gezelligheid en een nieuwe uitdaging in je sportieve hobby, denk dan eens aan FC Vlotbrug. Daar kan je terecht voor meidenvoetbal, jeugdvoetbal, bij een G-team, recreatief vrouwenvoetbal, 35+ en 60+-voetbal en natuurlijk senioren. Volgend seizoen beschikt de club met ambitie ook weer over een O19-junioren team. Kom eens langs deze zomer. Op dinsdagavond wordt er gewoon doorgetraind door verschillende teams en is het altijd gezellig.

Over de geschiedenis van FC Vlotbrug is veel te lezen in de zeer speciale Jubileumgids, die met hulp van vele sponsoren is uitgebracht.  Belangstellenden voor de gids kunnen een mailtje met adresgegevens sturen naar ledenadministratie@fcvlotbrug.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant