Afbeelding
Foto's Aquapark Splash

Zomerstorm treft Aquapark Splash

Actueel 1.879 keer gelezen

Hellevoetsluis - Aquapark Splash lijkt niet bestand tegen het Nederlandse klimaat. De zware wind die vandaag over Nederland trekt richt behoorlijke schade aan op Aquapark Splash. 

De grote palen waarmee het waterpark is opgebouwd konden het niet bij elkaar houden; stukken steiger en attracties raakten los. De Hellevoetse Reddingsbrigade heeft geholpen om de onderdelen veilig op het strand te brengen. 

Ook in 2017 liep Aquapark Splash door een zomerstorm in juni ernstige schade op. Het extra beton dat is gebruikt om het park beter bestand te maken tegen een eventuele storm, bleek niet voldoende. 

De meeste attracties lijken op het eerste gezicht nog heel te zijn, op drie na. "Wat krom is dat kunnen we zelf weer maken, maar wat echt kapot is dat moeten we nog even afwachten. We gaan morgen verder", vertelt Erik Hazelzet eigenaar Aquapark Splash, "we hebben nu gedaan wat we kunnen maar eerst moet de wind gaan liggen en dan kunnen we de schade opnemen. De intentie is er om het weer op te bouwen, maar we moeten eerst maar eens gaan kijken."

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant