Camping 't Weergors
Camping 't Weergors Foto: Dawn S. Black

'Genieten OP Voorne-Putten'

Actueel 502 keer gelezen

In de eerste editie van Genieten OP Voorne-Putten van deze zomer leest u meer over (bijzondere) overnachtingen in de dorpen en steden op het eiland Voorne-Putten. Er is volop keuze voor een weekendje weg of een langere vakantie OP Voorne-Putten.

Ook staan er volop leuke evenementen op de agenda in de maand juni zoals de traditionele Paardenmarkt in Heenvliet van 7 tot en met 10 juni. Op heel Voorne kun je op 8 en 9 juni een kijkje in de geschiedenis nemen tijdens Voorne in Stelling. In Hellevoetsluis zijn er op 15 juni tal van leuke concertjes en voorstellingen tijdens het gratis festival Vestingcode. Ook op 15 juni wordt de vierde editie van het Buytenlust Festival in Oostvoorne gehouden.  En in het weekend van 14 en 15 juni viert Spijkenisse het Zomerfestival in Theater de Stoep met bijzondere voorstellingen. Wil je het totale evenementenoverzicht zien, kijk dan op: www.opvoorneputten.nl/evenementen

Kijk voor meer leuke uitjes en inspiratie op de dubbele pagina 'Genieten OP Voorne-Putten', die deze week in alle kranten van Groot Hellevoet Uitgeverij te zien is en ook hieronder is afgebeeld. Hier vind je de leukste tips én presenteren vele bedrijven zich, die gespecialiseerd zijn om jou te laten genieten op Voorne-Putten!

'Genieten OP Voorne-Putten' is een gezamenlijke uitgave van Marketing OP Voorne-Putten en Groot Hellevoet Uitgeverij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant