Afbeelding

Nieuwenhoorn werkt aan doelsaldo tegen CWO

Actueel 407 keer gelezen

Nieuwenhoorn – In de strijd om het kampioenschap heeft Nieuwenhoorn zaterdag gedaan wat het moest doen. Na de nederlaag van vorige week bij Hellevoetsluis, was hekkensluiter CWO aan de Rijksstraatweg een makkelijke prooi voor de formatie van Ron van de Berg. Het werd 7-0 (2-0).

Het was Brandon Nooitmeer die de man van de wedstrijd werd samen met Dimitri Gomes. De eerste twee waren van Nooitmeer en vervolgens schoot Gomes Nieuwenhoorn naar 5-0. De zesdee treffer was van Jeremy Huybrechtse en de laatste net als de eerste twee, kwam op naam van Brandon Nooitmeer.

Slordige start
Toch was trainer Ron van de Berg niet helemaal tevreden met de ruime zege. 'We begonnen heel erg slordig aan het duel. Dat was vooral in de eerste twintig minuten. Dat duurde tot de eerste treffer er in zat. Na de eerste kwam de tweede net voor rust en de vervolgens net na rust al de derde. Toen was het eigenlijk al gebeurd. De concurrenten Neptunus-Schiebroek en Sparta die winnen ook, dus het verschil blijft nu twee punten. Wij hebben op 11 mei zelf het duel met Sparta en zij spelen tegen DCV dat op de vierde plek staat. Vervolgens krijgen zij ook Sparta nog, dus ons programma lijkt in het voordeel te zijn, maar je moet ze wel eerst allemaal winnen', aldus Ron van de Berg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant