De mannen van Hellevoet Atletics behaalden op eerste paasdag haar tweede competitiezege tegen Gophers. Foto: Theo van Kralingen
De mannen van Hellevoet Atletics behaalden op eerste paasdag haar tweede competitiezege tegen Gophers. Foto: Theo van Kralingen Foto: Theo van Kralingen

Tweede zege voor honkballers Hellevoet Athletics

Actueel 396 keer gelezen

De honkballers van Hellevoet Athletics hebben zondag hun tweede zege van de competitie behaald. De formatie van coach Roland Magielse won het treffen met Gophers uit Gorinchem met 16-11.

'Het was een hele leuke pot moet ik zeggen, er werd vandaag heel erg goed geslagen, we weten dat we dat ook hebben, maar het moet er wel uitkomen', was het eerste commentaar van Roland Magielse.

Tevreden
'De competitie is nog maar net begonnen en ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben over de wedstrijd tegen Gophers. Er werden wat kleine foutjes gemaakt. Je merkt ook dat die dan vooral in de zesde inning toen ze zes keer scoorden, worden afgestraft. We hebben echt een leuk team met veel slagkracht', aldus Magielse. Beste slagmannen waren Robbie Scheek (0.800) en Justin Brison (0.667).

Werpcijfers:
Bart van den Heuvel (5 innings) 5, 4, 8, 3. Robbie Scheek (1 inning) 0, 0, 3, 1. René Koelink (1 inning) 0, 1, 1, 3.

Spelers Hellevoet Athletics:
Shannon Fraay (9), Robbie Scheek (7), Ramil Francisca (3), Jureck Ricao (6), Montiano Blom (DH), René Koelink (4), Joshua Seithen (2), Eldrick Ricao (8), Justin Brison (5) en Bart van den Heuvel (1), 6e Robbie Scheek, 7e René Koelink.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant