Afbeelding
advertorial

Spetterende Oranjenacht met Radio 538

Actueel 1.013 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vrijdag 26 april zal Hellevoetsluis weer in het teken staan van Oranjenacht! Een jarenlange traditie aan de Oostzanddijk. Dit jaar zal het feest weer groter zijn dan ooit!

Dit jaar zal Radio 538 zorgen voor een supergave show. Het grootste radiostation van Nederland zorgt voor een show met flinke ledschermen, een vette lichtshow en radiodj's Niek van de Bruggen en Edwin Noorlander! Verwacht de beste hits uit de speakers aan elkaar gemixt door de bekendste radiodj's van Nederland! Deze avond hoeft dus echt niemand stil te staan aan de Oostzanddijk (Plein naast het gemeentehuis) Daarnaast kan iedereen genieten van een heerlijk drankje aan de bar. Ook is het mogelijk om een hapje te eten op het plein.

De avond start om 21:00 uur en eindigt om 01:30 uur. Daarna kan iedereen natuurlijk nog gezellig door feesten in Skihut de Alpenexpress in de Kerkstaat! De Skihut is tot 05:00 uur geopend.

Gezien de prima weerverwachtingen raad de organisatie Skihut de Alpenexpress en PartySound Entertainment aan om gebruik te maken van de voorverkoop. Vol=Vol! Kaartjes halen is mogelijk via bij Shoeby in de Struystse Hoeck en natuurlijk dit weekend bij Skihut de Alpenexpress in de Kerkstraat of makkelijk en snel online via: http://www.partysoundentertainment.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant